Biuletyn Informacji Publicznej
Urząd Gminy Nadarzyn

Wyszukiwarka

Odnośniki

  • Główny Biuletyn Informacji Publicznej

    www.bip.gov.pl
  • www.nadarzyn.pl
  • Fotokod z linkiem do tej strony

    Fotokod

Kalendarium

«kwiecień 2024»
PnWtŚrCzwPtSobNd
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Najbliższe wydarzenia

Brak wydarzeń w wybranym okresie

Przejdź do: www.nadarzyn.pl

Treść strony

Ogłoszenie o pracę

Pilnie zatrudnię Intendenta do Gminnego Żłobka Nr 1 „Zaczarowany Ogród” w Ruścu, ul. Szkolna 20, 05-830 Nadarzyn.

Proszę o kontakt pod nr tel. 600 247 737

Zakres wymaganych czynności:

  1. zaopatrzenie żłobka w środki niezbędne do jego funkcjonowania
  2. prowadzenie gospodarki żywnościowej żłobka
  3. współudział w układaniu jadłospisów dekadowych w żłobku
  4. prowadzenie racjonalnej gospodarki materiałowej
  5. przyjmowanie za potwierdzeniem od dyrektora odpłatności za żywienie dzieci oraz terminowe ich rozliczenie
  6. sprawdzenie zgodności zakupu z rachunkiem, wpisywanie sprzętów do inwentarza oraz na fiszki inwentarzowe po ich uprzednim ocechowaniu
  7. przechowywanie rachunków
  8. prowadzenie kasy placówki
  9. prowadzenie kartotek materiałowych, ksiąg inwentarzowych, ewidencji pozaksięgowej
  10. uczestniczenie w kasacji i spisach z natury majątku żłobka
  11. racjonalne i oszczędne gospodarowanie powierzonymi składnikami majątku
  12. zaopatrywanie żłobka w sprzęty ,środki czystości, artykuły biurowe itp., zapewniające właściwy rytm pracy placówki zgodnie z przepisami o zamówieniach publicznych
  13. zaopatrywanie pracowników w odzież roboczą zgodnie z obowiązującymi przepisami
  14. kontrola czystości wszystkich pomieszczeń, nadzór nad pracą pracowników obsługi
  15. w okresie wakacyjnym praca wg harmonogramu ustalonego przez dyrektora
  16. na bieżąco prowadzenie i dokonywanie wpisów w Księdze Dobrej Praktyki Higienicznej i Produkcyjnej
  17. planowanie i organizacja zakupów, wydawanie do kuchni artykułów spożywczych, wpisywanie ich codziennie do dziennika żywieniowego lub zeszytu (potwierdzonego podpisem kucharki)
  18. sporządzanie na bieżąco raportów żywieniowych i przedkładanie ich do zatwierdzenia dyrektorowi żłobka
  19. prowadzenie kartoteki magazynu żywnościowego, terminowe sporządzanie rozliczeń miesięcznych
  20. przestrzeganie stawki żywieniowej i terminów przydatności do spożycia artykułów znajdujących się w magazynie, właściwe przechowywanie ich i zabezpieczenie przed zniszczeniem
  21. wykorzystywanie produktów do przygotowania posiłków zgodnie z przeznaczeniem
  22. codzienne wywieszanie jadłospisu do informacji rodziców
  23. prowadzenie arkusza oceny i odbioru dostaw
  24. prowadzenie arkusza monitorowania temperatury i wilgotności
  25. prowadzenie rejestru mycia i dezynfekcji lodówek i szaf chłodniczych
  26. czuwanie nad wdrażaniem systemu HACCP
  27. używanie czystej odzieży ochronnej (fartuch) podczas wykonywania codziennych obowiązków
  28. przestrzeganie regulaminu pracy, przepisów BHP i p.poż.,wykonywanie badań okresowych
  29. odpowiedzialność za prawidłowe funkcjonowanie regulaminu oraz procedur związanych z zamówieniami publicznymi w placówce, prowadzenie rejestru zamówień publicznych
  30. wykonywanie innych poleceń dyrektora związanych z funkcjonowaniem placówki.

drukuj (Ogłoszenie o pracę)

Metryka

  • autor lub odpowiedzialny za treść: Marta Jędrzejewska
    data wytworzenia: 2017-01-27
  • opublikował: Andrzej Zalesiński
    data publikacji: 2017-01-30 11:36

« wstecz

Metryka strony

Ilość odwiedzin obecnej strony: 254802
Ostatnia aktualizacja treści obecnej strony: 2024-04-05 14:18